Betala smidigare med Klarna   

Reklamation

Om du behöver reklamera ditt köp, är vi här för att hjälpa dig genom varje steg av processen

Hantering av Fraktskador  

Om skada upptäcks vid leverans, är det viktigt att detta omedelbart rapporteras till transportföretaget och till oss på Hot'n Cold.

Ångerrätt

Som kund hos oss, är du skyddad av en 14 dagars ångerrätt. Om du beställt en produkt i kombination med installation, sträcker sig ångerrätten fram till 24 timmar före den planerade starttiden för installationen.

Returprocessen

För att processen ska vara så smidig som möjligt, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon innan du returnerar en vara. Vi ger dig all information du behöver för att genomföra din retur.

Leveransförseningar

Vi förstår att leveransförseningar kan vara frustrerande och strävar efter att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar i leveranstiderna.

Processen för Reklamation 

Enligt Konsumentköplagen har du rätt att reklamera en defekt produkt. Det är viktigt att du snabbt kontaktar oss så att vi tillsammans kan lösa eventuella problem.

Kostnadsfrågor vid Reklamation

Om din produkt fortfarande är under garanti och felet är kopplat till fabrikation eller installation, täcker vi alla kostnader. Vi strävar efter att vara transparenta och rättvisa genom hela processen.

Viktiga Länkar och Information 

Besök gärna följande länkar för mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument:

- Konsumentköplagen 1990:932
- E-handelslagen 2002:562
- Konsumenttjänstelagen 1985:716
- Allmänna Reklamationsnämnden (ARN)
- EU Kommissionens Tvistlösning på nätet

 Vi på Hot'n Cold är dedikerade till att ge dig en service som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp. Välkommen till en varmare och mer hållbar framtid med Hot'n Cold!

E-mail

Vi svarar så snabbt vi kan.

Klicka Här

Telefon

Måndag-fredag: 07:00-16:00

0470-59 42 24

Kontor

Kom och säg hej till oss!

Hjalmar Petris väg 46
352 46 Växjö