Betala smidigare med Klarna   

Köpvillkor

Hos Hot'n Cold är vårt huvudmål att försäkra att din upplevelse, från första klick till färdig installation, är enkel, effektiv och helt tillfredsställande. Vi förstår vikten av trygghet i ditt köp och arbetar hårt för att leverera en tjänst som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

Utforska Våra Villkor

Vår webbplats är utformad för att du smidigt ska kunna hitta information om våra garantier, betalningsalternativ och leveransvillkor.

Gedigna Garantier

Vi är stolta över kvaliteten på våra Panasonic och Mitsubishi värmepumpar och backar upp detta med omfattande garantier. Din trygghet och nöjdhet är våra prioriteringar.

ROT-Avdrag

Utnyttja fördelarna med ROT-avdraget när du beställer installation genom oss. Vi gör processen enkel och sömlös, och ser till att du får ditt avdrag direkt på fakturan. Efter köp så kontaktar vi dig för att inhämta personnummer och fastighetsbeteckning.

Frakt & Leverans

Vi anstränger oss för att synkronisera leveransen av din produkt med den schemalagda installationen för en effektiv och problemfri upplevelse. 

Leveranstider

Vanligtvis kan du förvänta dig din leverans inom 3-5 arbetsdagar. Vi informerar dig omedelbart om eventuella förseningar som kan uppstå.

Fri Frakt 

Vi erbjuder fri frakt som ett tecken på vårt åtagande att tillhandahålla en exceptionell service.

Se våran sida om retur, ångerrätt och reklamation

Vi på Hot'n Cold är dedikerade till att ge dig en service som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp. Välkommen till en varmare och mer hållbar framtid med Hot'n Cold!

E-mail

Vi svarar så snabbt vi kan.

Klicka Här

Telefon

Måndag-fredag: 07:00-16:00

0470-59 42 24

Kontor

Kom och säg hej till oss!

Hjalmar Petris väg 46
352 46 Växjö